Til hovedinnhold

Om oss

Arkel Asker og Bærum er en lokal elektrobedrift som ble stiftet i 1989, og vi har siden den gang bistått bedriftsmarkedet med solide elektroinstallasjoner.

Vi holder til på Hvalstad i Asker, og har idag 33 ansatte med et stort engasjement for faget. Vi har 20 servicebiler og tar alle typer oppdrag. Til sammen har gutta på kontoret over 100 års erfaring i faget og har tidligere jobbet i Nebb, EB og ABB (YIT).

Elektriker fra EL-PROFFEN som fikser en utendørs lampe med skrujern. Foto

Våre verdier

  • Sunn økonomisk drift
  • Med kunden i fokus
  • Oppdatert fagkompetanse
  • Solide elektroinstallasjoner

Vi utfører alt innen elektrotekni. Vi utfører alt innen elektroteknikk, små og store anlegg, prosjektering og rådgivning, trådløse anlegg, tele/data, alarmer, industri og automasjon. Vi har 20 fullt utstyrte service-biler som står til kundens tjeneste. Det gjør at vi kan stille opp raskt ved behov. Garantert dyktige fagfolk, ferdige til riktig tid og pris.

Forretningsideen til Arkel er å være den foretrukne elektrobedriften for privat- og bedriftsmarkedet i Asker og Bærum. Vi legger stor vekt på fornøyde kunder og personlig oppfølging, og ønsker å ligge fremst innenfor design og utvikling i vår bransje. Vi påtar oss alle typer oppdrag store som små.

Vi ser nødvendigheten av kompetanseutvikling og videreutdanner/kurser våre medarbeidere regelmessig for å kunne ligge i forkant med tanke på tekniske løsninger og produkter. Vi har en variert kundemasse som spenner mellom privatkunder, byggmestre, bønder, lokale småbutikker, forsikringsbransjen, eiendomsaktører mm.

Vi har et stort engasjement for nærmiljøet vårt og støtter opp ved å ta inn lærlinger hvert år. For oss er det viktig å bidra til at det utdannes elektrikere med riktig kompetanse og verdier.

Barn i vinduskarm drikker kakao
Elektriker i EL-PROFFEN installerer en smart termostat. Foto.